woensdag 4 maart 2015

Dólfijne dag in Harderwijk

Dat dolfijnen intelligente dieren zijn, is geen verrassing. Maar dat ze in staat zijn om door middel van een grote spettersprong een winnaar aan te wijzen, is toch wel subliem!
Dit maakte ik mee, met een groep van circa 450 vrienden waarmee ik in het Dolfinarium in Harderwijk was. Na een half jaar van hard werken en elkaar te slim af wezen werd de uitslag op deze originele wijze bekend gemaakt. In twee vakken zaten de "rivalen": team Usselo in vak 1, en team de Wijk/Flevoland in vak 2. Groot was het gejuich en enthousiasme, toen de dolfijn zijn sprong maakte in de richting van vak 2! 
Team Usselo was voldoende sportief, en had voor elk gezin een echte leren voetbal met mooi embleem beschikbaar, zodat we nog vaak terug kunnen denken aan deze wedstrijd.





We werden ontvangen in een speciaal voor deze gelegenheid afgehuurde zaal met koffie en konden vele oude en nieuwe vrienden begroeten.. Na een gedenkwaardige samenkomst in de theaterzaal konden we het park verder verkennen en/of een gratis snacklunch halen.
Om 15 uur werd de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt en aansluitend konden we desgewenst in het DolfijnDomijn blijven zitten voor de show die daarna kwam.  
Al met al een onvergetelijke dag!













De Snorshow met de walrussen is altijd weer een succes






 





 









Geen opmerkingen: