dinsdag 19 april 2016

Ga toch fietsen!


Deze aansporing volgen we graag op, zodra het weer het enigszins toelaat en we de gelegenheid hebben! Maar toch geinig als je dit ziet staan op een fietsenrek bij een rijwielhandelaar.
In drie jaar tijd heeft Lucas met zijn fiets bijna 20.000 km afgelegd. Tijd voor hem om uit te kijken naar een andere fiets. Die van mij heeft er nog maar 9000 km op zitten. maar ervaring heeft geleerd, dat het lekkerder samen fietst als je dezelfde fietsen hebt, om op elkaars tempo in te spelen. En Lucas had zijn oog laten vallen (figuurlijk dan) op een Pegasus fiets. Een Duits merk, die op diverse testen het beste scoort.
In Staphorst bij Meesters kon hij een goede prijs voor onze Gazelle fietsen krijgen en ook een leuke prijs voor nieuwe fietsen met een kortingsbon van 2 x € 250,=  voor accessoires. De deal werd gesloten, en op donderdag 14 april konden we de fietsen ophalen.





De dag voordat we de fietsen inruilden hebben we nog onze eerste bloesemroute van dit jaar gefietst. De bloesem was nog ver te zoeken, maar toch hebben we af en toe een bloeiende fruitboom gespot.
We hebben de smaak al weer helemaal te pakken. Het was nog een behoorlijk frisse dag, ik had verwacht genoeg te hebben aan alleen een vest, maar de winterjas had ook nog gerust aan gekund.











Geen opmerkingen: